Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Rakı Sofrası



İki yüzlülüğün resmidir bu fotoğraf, başka da bir şey değil.

ATV kanalında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi rakı sofrasında bir fotoğraf paylaşmış. Ama ne hikmetse masada bir tane bile rakı bardağı veya şişesi yok. Hayret! Yoksa bunlar içki içmiyor mu? Buzlar da zaten soğanın acısını almak için mi masada?


Bir de sanatçı olacaksınız ama nerede?! Sanatçı dediğin, göz önünde olduğundan sıradan insanlardan farklı olarak başka sorumluluklara sahiptir. Davranışı ve karakteri ile halka örnek teşkil etmesi gerekir.


Ama ben burada sadece boyun eğen, kabul eden bir grup insan görüyorum. Yaptığı işi ve çalıştığı kanal itibari ile, para ve imkan korkusu yüzünden, kendilerine sözde otosansür uygulamışlar. Doğru mu peki? Bence değil! Çünkü yapmacık, sahte. Vicdan sahibi insanlar nasıl size saygı duysun şimdi?


Hoca osurursa cemaat sıçarmış diye bir atasözü var, bilirsiniz. İşte bunların şu anda öncülük ettiği davranış biçimi her geçen gün kutuplaştırılan ülkemiz açısından hiç hoş olmayan bir davranış; basit ama gördüğünü anlayabilen bir toplum için derin anlam içeriyor. Nasıl bir korku düzeninde yaşamak mecburiyetinde olduğumuzu gösteriyor. Böylesine az, çok çevre ve güç sahibi olmuş kişilerin bile, bu oto-sansüre giriyor olmaları, gelecekte bizi neler beklediğinin açık ama kötü bir göstergesi gibi.


Ülke kısa zamana İran yolunda ilerliyor gibi görünüyor. Orada benzer durum söz konusu. Zenginler gizliden gizliye çok yüksek fiyatlara kaçak alkole ulaşabilir ve lüks evlerinde yüksek konforla istediği haltı yer. Çünkü parası ve imkanı vardır. Ama gariban halk "şöyle bir kafa dağıtalım da kendimize gelelim ,neşelenelim" bile diyemez çünkü alkole ulaşmak güç ve imkan gerektirir. Garibanda ikisi de yok. Eee, o zaman içmesin kardeşim. O da insan mı? Gariban!...

Bir de isteyen istediği kadınla muta nikahı kıyar, sonra istediği haltı yer sonra boşanırlar. Böylece günaha girmezlerMİŞ. Ya siz kimi kandırıyorsunuz? Kendinizi mi? Yoksa yaratanı mı?


Tüm bunları yaparlar, sonra da Müslümanız diye geçinirler... Yazık!!!

Yorumlar

  1. Oktay Kaynarcanın önünde duran cigara paketi gözlerden kaçmış. :)
    çekim sırasında onuda masa altına gömeydiler :)

    ayrıca kapalı mekanda cigaranın hükmü "bilmem kaç sayılı" yasa ile belli değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4207 sayılı kanun ama keşke önemli konu bu olsa, ama gerçekten önemli olan konu ülkemizin özgürlüğünü kaybediyor olmasıdır.

      Sil
    2. dediğiniz doğru, rakı sofrası ise rakıyı masada göstereceksin.. dobra olacaksın.. yayınlanan tv kanalının "ya yayından kaldırırsa" korkusuna dik duracaksın.. bakın her birinin tek kolu görünmüyor. çünkü kadehler fotoya girmesin diye aşağı sarkıtılmış.. haa haha haha :) samimiyetsiz bir kare..

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Paramızdan 6 Sıfır Atılınca Ne Oldu?

Recep Tayyip Erdoğan'ın Diploması Sahte - Cumhurbaşkanlığı Geçersiz

Şaka değil, BATIYORUZ.